X

Gratis stofzuigen & banden oppompen
Standaard handmatige voorwas
Schone auto voor de goedkoopste prijs
Standaard handmatige voorwas
Item #5
Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand
Klik Hier

Wasstraat Vriezenveen | Washin Almelo

Elke autobezitter komt er Eens in de zoveel tijd is uw auto toe aan een goede wasbeurt. Als u veel onderweg bent, maar ook als de auto stilstaat vangt hij vuil. Uw auto wassen is een tijdrovende klus, één die u misschien liever uit handen geeft aan een professional! Onze wasstraat voor Vriezenveen e.o. garandeert fullservice en een blinkend resultaat. Met onze verschillende wasprogramma´s, bieden wij een schone auto voor de laagste prijs. We zetten de wagen handmatig in een voorwas, waarna hij in onze kettingwasstraat nog eens grondig onder handen wordt genomen door de machines. En wilt u de auto regelmatig een goede schoonmaakbeurt laten geven? Dan is er onze waspas, met extra voordelige tarieven. Tal van tevreden autobezitters gingen u al voor!

Dé wasstraat voor Vriezenveen e.o.

Washin is dé wasstraat voor Vriezenveen en omgeving. Wij bieden onze diensten niet alleen lokaal aan, maar voorzien de hele regio van schone auto’s! Er zijn drie wasprogramma’s, tegen verschillende tarieven. Zo biedt Washin zelfs mogelijkheden tot budgetprijzen voor het reinigen van uw auto. Onze wasstraat is van alle gemakken voorzien en werkt met moderne technieken. De voorwas doen we wel handmatig, zodat alle hoekjes en gaten waar de machine niet bij kan komen ook worden meegenomen. De voorwas doen we in vier stappen:

  • Het verwijderen van insecten op de voorruit van de auto
  • De wielen en wielkasten schoonspuiten met een hogedrukreiniger
  • De groene randen en rubberen delen schoonspuiten
  • Het grondig reinigen van plekken waar de machine niet bij kan komen, denk aan: de spiegels, het gedeelte onder de ruitenwissers en de dakrails

Na de voorwas rijdt u onze wasstraat in, waar de borstels van schuim aan het werk gaan. Iedereen die zijn of haar auto bij ons laat wassen kan gratis de autobanden oppompen en gebruik maken van de aanwezige stofzuigers. Doordat wij met waterontharders werken, zult u na het wassen geen kalkvlekken op de auto hebben, de schuimen borstels zorgen voor een krasvrij resultaat!

De goedkoopste autowasstraat van Overijssel

Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. We beloven blinkende resultaten tegen budgetprijzen. En met onze waspas loopt uw voordeel nóg verder op. Er zijn drie programma’s: Basis, Premium en Full. Zo kunt u bij ons al vanaf 8 euro uw auto laten wassen! Een topdeal toch! Wilt u meer weten over onze wasprogramma´s, de tarieven of heeft u andere vragen over onze wasstraat voor Vriezenveen e.o.? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag ‘opweg’.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 18:00
Zondag: gesloten

Bijzondere openingstijden:

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag): gesloten

Maandag 1 juni (2e Pinksterdag): gesloten