X

Gratis stofzuigen & banden oppompen
Standaard handmatige voorwas
Schone auto voor de goedkoopste prijs
Standaard handmatige voorwas
Item #5
Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand
Klik Hier

Wasstraat Almelo

Het wassen van een auto is altijd veel werk, maar moet wel regelmatig gebeuren. De meeste mensen hebben hier geen tijd voor of geen zin in. Wij bieden daar de oplossing voor. Kom naar onze carwash in Almelo en wij zorgen voor een grondige schoonmaak en laten uw auto weer stralen. Doormiddel van onze waspas is het mogelijk om tegen een scherpe prijs uw auto te laten wassen, daarnaast krijgt u bij het opwaarderen van de Washin Almelo waspas extra voordeel wanneer u meer dan €50,- opwaardeert. U krijgt 10% bovenop het bedrag dat u opwaardeert. Vraag de waspas eenvoudig online of bij de wasstraat aan. Er zijn al heel veel tevreden klanten u voorgegaan die erg te spreken zijn over het totaalpakket van onze carwash in Almelo. Kom dus snel naar dé wasstraat van Almelo en ervaar het zelf.

Autowasstraat Almelo

Bij autowasstraat Washin Almelo wordt uw auto als eerst goed in de voorwas gedaan. Deze voorwas wordt handmatig gedaan zodat elke plek van uw auto wordt meegenomen. De grondige voorwas bevat de volgende werkzaamheden:

  • Insecten verwijderen van de voorkant van uw auto
  • Schoon spuiten van de wielkasten
  • Alle groene randjes en rubbers worden met een hogedrukspuit schoongespoten
  • Het schoonmaken van de plekken waar de machines niet komen. Bijvoorbeeld onder de ruitenwissers, achter de spiegels en onder de dakrails.

Daarnaast wordt uw auto krasvrij gewassen door onze schuimborstels, blijven er geen kalkvlekken achter op de auto door waterontharders, kunt u gratis gebruik maken van de stofzuigers en kunt u gratis uw banden oppompen. Bij carwashWashin Almelo zorgen we ervoor dat niet alleen de buitenkant van de auto schoon is, maar bieden we ook de mogelijkheid om zelf direct de binnenkant van uw auto schoon te maken. Hierna kunt u weer met een volledig schone auto de weg op.

Simpel, snel & goedkoop bij Washin Almelo

Bij autowasstraat Washin Almelo bent u verzekerd van een schone auto. Wij hebben veel kennis en ervaring en weten precies hoe we dit moeten aanpakken. Door de grondige voorwas en de machines wordt de auto geheel schoongemaakt en kunt u met de stofzuiger de binnenkant schoonmaken. Met de Washin Almelo waspas kunt u simpel, snel en voordelig uw auto laten wassen. Laat uw auto wassen bij autowasstraat Washin Almelo, dan nemen wij deze tijdsintensieve klus graag uit uw handen en zorgen voor een stralend schone auto. Kom snel naar onze wasstraat aan de Burgermeester Raveslootsingel 14 in Almelo en laat uw auto wassen!

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 18:00
Zondag: gesloten

Bijzondere openingstijden:

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag): gesloten

Maandag 1 juni (2e Pinksterdag): gesloten