X

Gratis stofzuigen & banden oppompen
Standaard handmatige voorwas
Schone auto voor de goedkoopste prijs
Standaard handmatige voorwas
Item #5
Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand
Klik Hier

Wat is onbeperkt wassen?

Een schone auto wanneer jij dat wil? Ervaar het gemak van ons onbeperkt wasabonnement. Betaal een vast bedrag per maand en kom net zo vaak wassen als je wil. Niet meer nodig om geld bij je te hebben of om je pas op te waarderen, gewoon wassen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast weet je van tevoren hoeveel geld je per maand kwijt bent aan het autowassen, wel zo overzichtelijk!

Hoe werkt het?

Onbeperkt wassen afsluiten is niet moeilijk. Via onze webshop kun je snel en eenvoudig het onbeperkt abonnement afsluiten. Je betaalt de eerste maand via IDEAL en vervolgens wordt het bedrag iedere maand automatisch geïncasseerd via automatisch incasso. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast! 

Na het afsluiten van het abonnement krijg je een bevestiging per mail. Na deze bevestiging ligt er een speciaal pasje voor je klaar in de wasstraat. Deze kun je elke keer dat je komt wassen laten scannen. Op deze manier hoef je dus nooit geld bij je te hebben; laat het pasje in je auto en kom wassen wanneer het jou uitkomt! 

Voorwaarden:

Er gelden enkele voorwaarden aan het onbeperkt abonnement, maar geen zorgen. We hanteren geen kleine lettertjes of verborgen voorwaarden.

1. Een abonnement is geldig voor één kenteken. Voor €14,99 per maand extra kun je een abonnement afsluiten voor een extra kenteken (ongeacht het programma). 

2. Wil je in de wasstraat eenmalig je programma upgraden, dan kan dat! Je betaalt dan ter plekke het originele prijsverschil van de wasprogramma’s bij. Bijvoorbeeld: je hebt een abonnement op programma 2 en je wilt eenmalig een programma 1, dan betaal je in de wasstraat per PIN of contant €3,- bij. 

3. Nieuwe auto? Geen stress. Je kunt eenmaal per kalendermaand wisselen van kenteken (met een maximum van 3x per jaar).

4. Wijzigen of opzeggen van je abonnement kan via mail. Stuur ons een mail met je NAW gegevens en wij zorgen dat het goedkomt.

5. Onbeperkt wassen niet mogelijk voor groene garagekentekens (H-platen).

6. Voor overige voorwaarden zie onze algemene voorwaarden.

Prijzen:

Prijzen onbeperkt website