X

Gratis stofzuigen & banden oppompen
Standaard handmatige voorwas
Schone auto voor de goedkoopste prijs
Standaard handmatige voorwas
Item #5
Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand
Klik Hier

Carwash Almelo

Een taak wat de meeste mensen laten liggen is het wassen van de auto. Hier is vaak geen tijd voor of er is gewoon weg geen zin om de auto weer te wassen. Echter als het eenmaal is gebeurt straalt die auto ook weer zo mooi. Waarom brengt u uw auto niet naar Washin Almelo, dé carwash van Almelo? Dan straalt uw auto straks ook weer zonder dat u de auto hoeft te wassen. Wij verzorgen een grondige schoonmaak van uw auto en laten het weer stralen.

Daarnaast is een wasbeurt bij ons niet duur! Doormiddel van onze waspas is het mogelijk om uw auto tegen een scherpe prijs te laten wassen. Verder biedt onze waspas nog meer voordelen. Zo krijgt u bij het opwaarderen van meer dan €50,- euro 10% bovenop het bedrag dat u opwaardeert. U kunt de waspas eenvoudig online aanvragen of bij onze carwash in Almelo. Er zijn al heel veel tevreden klanten u voor gegaan, kom snel langs bij onze carwash in Almelo en ervaar het zelf.

Dé carwash van Twente

Naast de bekendheid van onze wasstraat in Almelo werken wij ook aan de bekendheid van onze carwash in Twente. Bij onze carwash in Almelo hebben wij veel zorg voor uw auto. Zo doen wij meer dan alleen uw auto door de wasstraat halen. Bij Washin Almelo krijgt uw auto allereerst een grondige voorwas. Daarna zal uw auto verder door onze carwash in Almelo gaan. De volgende werkzaamheden zijn onderdeel van onze grondige voorwas:

  • Schoonmaken van de wielkasten
  • Het schoonmaken van de plekken waar de machines niet bij komen. Denk hier bijvoorbeeld aan de ruimte onder de dakrails, achter de spiegels of onder de ruitenwissers
  • Insecten weghalen van de voorkant van uw auto
  • Alle groene randen en rubbers worden schoongespoten met een hogedrukspuit

Verder wordt uw auto in onze carwash in Almelo krasvrij gewassen, doordat wij gebruik maken van schuimborstels. Daarnaast blijven er ook geen kalkvlekken achter op uw auto door het gebruik van waterontharders. Bij Washin Almelo heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze stofzuigers om de binnenkant van uw auto schoon te maken en kunt u gratis de banden oppompen. Zo zorgen we ervoor dat u bij onze carwash in Almelo uw auto volledig schoon wordt, zodat uw auto straks weer stralend de weg op kan.

Snel & goedkoop uw auto wassen bij Washin Almelo

Bij Washin Almelo maken wij uw auto volledig schoon en komen wij op plekken waar andere wasstraten niet komen. Met onze kennis en ervaring weten wij precies hoe wij de wasbeurt van uw auto het beste kunnen aanpakken. Door de grondige voorwas en de uitstekende machines is uw auto na de wasbeurt volledig schoon. Met de waspas van Washin Almelo kunt u simpel, snel & voordelig uw auto laten wassen. Kom snel naar Washin Almelo, dé carwash van Almelo, dan zorgen wij weer voor een stralende auto. Wij zijn gevestigd aan de Burgermeester Raveslootsingel 14 in Almelo, kom snel langs!

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 18:00
Zondag: gesloten

Bijzondere openingstijden:

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag): gesloten

Maandag 1 juni (2e Pinksterdag): gesloten