X

Gratis stofzuigen & banden oppompen
Standaard handmatige voorwas
Schone auto voor de goedkoopste prijs
Standaard handmatige voorwas
Item #5
Onbeperkt wassen voor een vast bedrag per maand
Klik Hier

Autowasstraat Almelo | Washin Almelo

Elke autobezitter komt er vroeg of laat weer aan toe, de auto wassen. Dit is een klus wat veel mensen liever niet willen doen, het is tijdrovend en de auto wordt straks toch weer vies. Toch is het schoonmaken van een auto wel belangrijk en noodzakelijk. Het liefst rijdt u natuurlijk in een schone en stralende auto toch? Het is niet nodig om uw auto zelf te wassen. U kunt er ook voor kiezen om uw auto naar een autowasstraat in Almelo te brengen. Daar wordt uw auto goed onder handen genomen en zal de auto straks weer helemaal stralen. Washin Almelo is dé autowasstraat van Almelo en omgeving. Washin Almelo is een betaalbare autowasstraat die uw auto grondig schoonmaakt. Er zijn u al veel tevreden autobezitters voor gegaan.

De autowasstraat van Overijssel

Washin Almelo is niet alleen een begrip in Almelo, maar de autowasstraat is ook bekend in de rest van Overijssel. De werkwijze van Washin Almelo is dan ook een werkwijze waar veel bezoekers erg tevreden over zijn. Allereerst wordt uw auto eerst goed voorgewassen. Deze voorwas wordt handmatig gedaan, zodat alle plekken mee worden genomen waar de machines niet kunnen komen. De voorwas bestaat uit het:

  • Verwijderen van insecten aan de voorkant van uw auto
  • Schoon spuiten van de wielen en wielkasten
  • Alle groene randen en rubbers aan uw auto worden met een hogedrukspuit schoongespoten
  • Schoonmaken van de plekken waar de machines niet kunnen komen. Denk hierbij aan; achter de spiegels, onder de ruitenwissers en onder de dakrails van uw auto.

Na de voorwas zal uw auto door de autowasstraat gaan en wordt daar krasvrij gewassen met onze schuimborstels. Verder blijven er geen kalkvlekken achter op de auto, kunt u gratis gebruik maken van de aanwezige stofzuigers en is het mogelijk om de banden van uw auto op te pompen. Bij autowasstraat Washin Almelo wordt uw auto niet alleen goed gewassen, maar bieden we ook praktische extra’s zoals de stofzuiger en het banden oppompen.

Goedkoop, snel en simpel uw auto laten wassen

Bij Washin Almelo, de autowasstraat van Almelo en omgeving, bent u verzekerd van een grondige schoonmaak en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van aanwezige extra’s. Zo kunt u de gehele auto in één keer goed schoonmaken. Washin Almelo is daarnaast ook voordelig door middel van de waspas. Met deze waspas kunt u voor een voordelig tarief uw auto laten wassen. Meer informatie over de waspas van Washin Almelo vindt u op deze pagina. Heeft u opmerkingen of andere vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze autowasstraat in Almelo.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 18:00
Zondag: gesloten

Bijzondere openingstijden:

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag): gesloten

Maandag 1 juni (2e Pinksterdag): gesloten